Се поврзува со светот на Volkswagen.

STAY CONNECTED

Car-Net во возилото обезбедува корисни информации онлајн и преку паметен телефон. 

SEEMORE

Со апликацијата Volkswagen seeMore откријте интерактивни содржини, кои Volkswagen за Вас ги архивира во слики, QR-кодови, ТВ или радио-спотови. Секаде каде што ќе ја најдете иконата seeMore, се кријат дополнителни возбудливи и атрактивни информации.

АПЛИКАЦИЈА MYVOLKSWAGEN

Апликација за возачот на Volkswagen. Ваша директна врска до сервисот на Volkswagen.