Системи за помош.

Автоматско регулирање на растојанието ACC со предикативно регулирање на брзината

Автоматското регулирање на растојанието ACC со предикативно регулирање на брзината Ви помага да ги одржувате претходно од Ваша страна поставената максимална брзина и минималното растојание до возилото пред Вас. Предикативното регулирање на брзината ги проширува овие функции со помош за брзина и за кривини. Со тоа што се преземаат официјалните ограничувања за брзината, може да се избегнат пречекорувањата на брзината. Освен тоа, системот врз основа на предикативните податоци за делницата пресметува идеална брзина за поминување кривина. На тој начин се зголемува комфорот при возењето.

\1\ Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Динамика и дизајн во врвна форма. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team