Вози баш по Ваш вкус.

Адаптивно регулирање на подвозјето DCC.

Со адаптивното регулирање на подвозјето DCC, подвозјето може да се постави нормално, спортски или комфорно. Амортизацијата што може електрично да се нагоди притоа автоматски се приспособува. DCC постојано реагира на различните возни ситуации и предвид ги зема сопирањето, управувањето и забрзувањето.

Адаптивното регулирање на подвозјето DCC овозможува значително подобрување на возните карактеристики. Возачот повеќе нема само едно одредено поставување на подвозјето, туку неговото возило може индивидуално да го приспособи. Изборот се врши удобно со притиснување копче на средишната конзола. Поставувањата во менито Individual се вршат со лизгачки регулатор и на тој начин може да се приспособат на личните желби.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Динамика и дизајн во врвна форма. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team