Акустичен комфор

И во внатрешниот простор, сите извори на звук се сериски оптимирани за да работат што е можно потивко, како на пр. тивките отвори за воздух без провев или седиштата што се вентилираат без вибрации. Опционално достапните стакла со звучна изолација одат дури и чекор понапред: Дополнетата изолација на звук во внатрешноста придонесува особено добро да се изолираат шумовите. Освен тоа, стаклото со топлинска изолација, како и затемнетите странични стакла и задно стакло, покрај пријатната акустика нудат и ефикасна заштита од светлината што пречи. За патниците да не бидат заслепени и возењето да може да се ужива во мир.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Динамика и дизајн во врвна форма. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team