Arteon: Акустична удобност

Сите извори на бучава се оптимизирани за во внатрешноста да биде потивко, а удобноста е надополнета со идеален проток на воздух, како и со седишта кои имаат ниска вибрација. Опционално достапните дискови за намалување на бучавата се уште чекор понатаму: продолжената внатрешна изолација помага да се осигура дека бучавата е особено добро заштитена. Освен пријатната акустика, задржувањето на топлинска заштита, како и затемнетите странични и задни прозорци, исто така, обезбедуваат ефикасна заштита од вознемирувачката светлина. Со тоа патниците не се заслепени при возењето и може да се ужива во возењето.

Затвори