Arteon: Амбиентно осветлување

Со притискање на копче на централниот екран, можете удобно да го контролирате амбиентното осветлување во внатрешноста на возилото. Имате избор помеѓу три атрактивни бои. Се подразбира дека сите внатрешни уреди за осветлување се опремени со напредни LED диоди. Благодарение на иновативното амбиентно осветлување (опционално достапно) на вас и на сите ваши патници патот ќе им биде уште поудобен.

Затвори