Осветлува на сите страни.

Dynamic Light Assist

Динамичното регулирање на долгото светло "Dynamic Light Assist" овозможува целосно ново уживање во светлото и оптимално се приспособува на сообраќајната ситуација. Системот со варијабилно осветлување на патот овозможува постојано да возите со долго светло без да ги заслепите возилата отспротива. Со помош на функцијата за маскирање, долгото светло може делумно да се затемни. Камера на внатрешниот ретровизор собира информации за другите учесници во сообраќајот и осветлувањето на патот и го информира "Dynamic Light Assist". На тој начин, комплетното осветлување на коловозот значително се подобрува.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Динамика и дизајн во врвна форма. Arteon.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team