Arteon: Избор на профил за возење

Во новиот Arteon, возењето е динамично и економично во исто време. Дали понекогаш сакате вашето возило да биде уште поспортско? Дали сакате да возите уште поекономично? Со изборниот избор на профилот на возење ќе одлучите во зависност од ситуацијата и личните потреби. Едноставно одберете го саканиот профил со притискање на копче или на екранот на допир на вашиот инфо-забавен систем. Уредот, управувањето, преносот (со менувачот со двојна спојка DSG), па дури и предните светла автоматски се прилагодуваат. Се разбира, исто така, можете да уживате во нормалното комфорно подесување - "Normal".

Затвори