Arteon: Kлиматизација

Во Arteon, удобноста на 3-зонскиот клима уред "Air Care Climatronic" доаѓа како стандард. Комбиниран со елегантен панорамски покрив со електрично отварање, тоа не само што го прави стилски надворешниот изглед и овозможува прекрасен поглед, туку и доловува чувство на уникатен, пријатен амбиент.

Покрај тоа, новиот Arteon опционално има иновативен клима-панел. Со безжично загревање и рефлекција на инфрацрвените зраци, ова предно ветробранско стакло директно ја минимизира дневната сончева светлина.

Со затемнето задно стакло, кое исто така е опционално достапно и затемнетите задни прозорци, патниците на седиштата се заштитени од премногу сонце, додека елегантниот изглед на Arteon е нагласен.

Затвори