Arteon: Надворешност

Од предната страна, погледот веднаш ја забележува импресивната надвисната хауба. Неговата издолжена силуета со долго меѓуоскино растојание овозможува препознатлив страничен поглед и нуди удобност во просторот со многу место за нозе на сите седишта, додека страничните прозорци без рамка, како класична купе функција, истакнуваат врвна елеганција. 20-инчните тркала од лесна легура му даваат на Arteon моќен и динамичен карактер. На уникатниот заден дизајн доминира задната врата со LED задни светла со впечатлив темно црвен потпис. Успешниот дизајн го подобрува елегантниот изглед и го подобрува секојдневниот комфор. Целосен карактер - од било која перспектива.

Затвори