Arteon: Навигација

Благодарение на вградениот Bluetooth со опцијата hands-free за повици, во новиот Arteon значително е поудобно. Функцијата за навигација "Discover Media" е опремена со екран на допир за лесно ракување, CD плеер, две USB порти, полнење преку USB приклучок и два влеза за SD картичка за репродукција на MP3 и WMA фајлови. Ако сакате уште повеќе: исто опционално достапен е системот за навигација "Discover Pro", кој е дел од инфо-забавниот систем. Тој нуди 23,4 см екран на допир, јасен приказ на карти во 3Д и внатрешна флеш меморија. Системот за контрола на гласот реагира на именувањето на место и имињата на улиците и се пресметува маршутата на движење. Со поврзан телефон, можете едноставно да се јавите на луѓе од вашата листа на зачувани телефони со едноставно изговорување на нивните имиња. Затоа, држете ги двете раце на воланот и целосно фокусирајте се на сообраќајот.

 

Овде можете да најдете и превземете и надградбите за радиото и системите за навигација од Volkswagen

 

 

Затвори