Arteon: Прогресивно управување

 

Искусете го напредокот. Прогресивното управување ви нуди оптимизирано возење во секојдневниот живот, како и во предизвикувачки услови на патот. Со тоа пропорционално ја намалува потребата за интеракција со управувачот за време на паркирање, а истовремено ја зголемува динамиката на возење на патиштата. На овој начин, прогресивното управување овозможува подобра контрола при спортско возење и обезбедува дополнителна удобност при секојдневна употреба.

Затвори