Arteon: Сообраќаен метеж

 

Новиот Arteon ќе може да го следи возилото пред него со брзина од 0 до 60 км/ч со опционално достапните платформи и автоматски ќе го контролира гасот и сопирачката во границите на системот. Асистентот за сообраќај ве поддржува со сообраќаен приказ и може да помогне да се избегнат типични сообраќајни метежи.

Затвори