Arteon: Внатрешност

Опционалните декорации направени од алуминиум и вистинско дрво импресионираат со нивниот елегантен изглед и во исто време нудат емоции - како стаклениот екран на "Discover Pro" навигацискиот систем, кој е опционално достапен, дава чувство на премиум таблет. Покрај тоа, имате можност да го опремите Arteon со бројни премиум технологии - како опционалното амбиентно осветлување кое овозможува персонализација, како и многу други премиум опции.

Удобните седишта се достапни за Elegance и R-Line нивоата на опременост. Кожниот ентериер "Vienna" е достапен во комбинација со Арт-велур. Додека пак во нивото на опременост R-Line, опционално е достапен кожниот ентериер "Nappa" со карбонски детали. Ова е начинот на кој можете да го дизајнирате автомобилот од вашите соништа.

Затвори