Arteon: XDS

За некои модели, електронскиот диференцијал XDS е достапен како стандард, за сите други мотори тој е опционално достапен. Подобрената влечна сила, го прави управувањето попрецизно. Ова овозможува одлична контрола при агилно возење.

Затвори