Arteon: Аудио

Радиото "Composition Media" кое доаѓа како стандард, вклучува осум звучници и FM радио канали и CD плеер кој свири музика во MP3, AAC и WMA формати. Покрај тоа, слотот за SD картички, како и AUX-IN и USB интерфејсите нудат дополнителни можности за мултимедиа. Можете лесно да го поврзете вашиот мобилен телефон преку Bluetooth конекција.

Во вашиот Arteon, можете да уживате во дигиталниот радио прием DAB+ кој е опционално достапен. Со него се добиваат повеќе информации за сообраќајот, различни ТВ канали, музика, временска прогноза и многу повеќе. Достапен е и графички приказ како што се мапи на градот или анимации.

Опционално достапен е "DYNAUDIO Confidence" Surround системот со дванаесет звучници, централен звучник и сабвуфер и вкупна моќност од 700 вати кој овозможува фантастичен звук за сите патници.

Затвори