VW GOLF GTE: АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ 

Дали ќе свети пријатно затемнето или светло, интензитетот на светлината на опционалното амбиентално осветлување може преку централниот дисплеј да се регулира на нивоа. На тој начин, со сина боја особено се потенцираат на пример светлечките фуги во декорот на вратите, осветлувањето на ламелите на вратите, рачките за отворање на вратите, како и осветлувањето на просторот за нозе. За читање Ви се достапни по две LED-светла напред и позади. 

 

Затвори