VW GOLF GTE: КОКПИТ 

Овој кокпит беше специјално дизајниран за Golf GTE: со повеќефункцискиот индикатор "Premium" и инструментна табла со индикатор за брзина. На тој начин, лесно ќе ја задржите прегледноста врз моменталниот режим на работа на Вашиот Golf GTE: мотор на согорување, електричен погон, подигнување и рекуперација. Значи, Вие секогаш точно ќе знаете, кој мотор работи и дали се троши или добива електрична енергија. 

Затвори