VW GOLF GTE: ОПРЕМА ОД КОЖА 

Доколку обрнувате внимание на високиот стил и безвременската класика, тогаш опремата од кожа "Vienna" ќе биде сосема според Вашиот вкус: врвните предни спортски седишта што се загреваат, како и средишните делови на седиштата и страничните внатрешни перничиња од мека кожа "Vienna" Ви ги одмораат сетилата. Дополнително, за опуштање на Вашиот грб придонесуваат наслоните за `рбетниот столб со опција за поставување. Сините GTE-акценти повторно ќе ги најдете кај опремата од кожа, бидејќи благородниот материјал е целосно во црна боја, но дополнет со сини украсни шевови.

Затвори