VW GOLF GTE: УПРАВУВАЧ 

Серискиот повеќефункциски кожен управувач со три краци кај Golf GTE убедува со својата сестраност: Infotainment системот, мобилниот телефон и повеќефункцискиот индикатор можете за време на возењето без проблеми да ги ракувате од управувачот. Управувајте со опционалните системи за помош или пак со прекинувачот менувајте ги степените за пренос на сосема спортски начин. Управувачот сјае не само поради својата сестрана можност за ракување, туку и оптички поради благородниот алуминиумски декор со специјална GTE-тока во сина боја. Освен тоа, може да се поставува и по висина и должина.

 

Затвори