VW GOLF GTE: СПОРТСКИ СЕДИШТА 

Golf GTE е сериски опремен со извонредни предни спортски седишта, коишто Ви нудат комфор и многу добра странична потпора. Седиштата на возачот и совозачот ќе Ве разгалат со греењето на седишта и со индивидуалното поставување по висина. Дури умеат да го држат и Вашиот поглед фиксиран: навлаките за седишта од ткаенина со GTE-натпис го истакнуваат спортскиот карактер, бојата за дезенот Clark со сини акценти стои симболично за ефикасноста на Golf GTE. 

Затвори