VW Golf: Погон на сите тркала 4MOTION

 

Интелигентниот погон на сите тркала 4MOTION моторната сила рамномерно по потреба ја распределува на сите четири тркала. На тој начин може да се избегне извртување и блокирање и Вашиот автомобил да добие тракција на речиси секоја подлога. Со тоа 4MOTION придонесува за поголем комфор и безбедност.

Затвори