VW Golf: Dynaudio Excite

 

Ако да уживате во Вашата музика со сите фини нијанси, прецизни ниски тонови и кристално јасни високи тонови, тогаш треба да го слушнете музичкиот систем DYNAUDIO Excite на данскиот специјалист Dynaudio. Осумте звучници распределени низ внатрешниот простор и сабфуверот како и дигиталниот засилувач со 10 канали од 400 вати за време на секое возење ќе Ви го репродуцираат омилениот саундтрак.

 

 Благодарение на Digital Signal Processing (DSP), кој озвучувањето го пренесува на поединечни звучници зависно од Вашата позиција, доживејте го звукот исто како да седите на перфектната позиција за слушање. Без разлика дали сакате да слушате гласно или тивко, претпочитате рок, електронска или класична музика: по секое возење ќе бидете порелаксирани.

 

 

Затвори