VW Golf: Тркала 

Имате избор: за кои од опционалните тркала од лесен метал и да се одлучите, тие ќе го нагласат спортскиот карактер на Вашиот нов Golf. Притоа, можете да избирате од различните големини меѓу 15 и 18 инчи и да се одлучите од целата низа на најразлични динамични дизајни. Исто така, и кај површината и бојата на фелните имате богат избор. Сеедно, дали сакате да се воодушевувате на мат, елоксирани фелни или пак на фелни од лесен метал со сјај при вртењето, тие во секој случај ќе му дадат на Вашиот нов Golf динамична нота, која што ќе го истакне уште посилно неговиот маркантен дизајн.

Затвори