VW Golf: внатрешност

 

Внатрешноста во новиот Golf Ве поканува да седнете и што е можно подолго да не излезете од автомобилот. Тоа е пред сè поради големите пропорции, коишто како на патниците во предниот дел, така и на оние во задниот дел им нудат пријатно слободно движење во просторот за нозе. Освен тоа, внатрешноста се одликува и со исклучителни висококвалитетно обработени материјали и со цела низа интелигентни решенија за деталите, коишто убедуваат како визуелно, така и при допир. На пример, тоа се постигнува преку ергономските седишта, големиот багажен простор, прекинувачите осветлени во бела боја, како и средишната конзола којшто е лесно навалена кон возачот и којашто поради нејзината посебна ергономија може оптимално да се користи.

Затвори