Kombi-Modelle Für nahezu jede Herausforderung

МОДЕЛИТЕ НА КОМБИЈА НА VOLKSWAGEN СЕ ВИСТИНСКИ МУЛТИТАЛЕНТИ. ТИЕ УБЕДУВААТ СО КОМФОРОТ И МОЌНОСТА ПРИ ИСТОВРЕМЕНО НИСКА ПОТРОШУВАЧКА. А ИСТО ТАКА СОЗДАВААТ И МНОГУ ПРОСТОР ЗА СПОРТСКИОТ ДИЗАЈН, КОЈШТО КАКО ВНАТРЕ ТАКА И НАДВОР СЕ ОДЛИКУВА СО СТИЛ И ВИСОК КВАЛИТЕТ. НАДВОРЕШНАТА ЕСТЕТИКА ПРОДОЛЖУВА ВО ВАРИЈАБИЛНИОТ ВНАТРЕШЕН ПРОСТОР:
МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА СОЗДАВА ОПУШТЕНА АТМОСФЕРА И ПРИЈАТНО ЧУВСТВО ЗА ПРОСТОР.

GOLF VARIANT

СУВЕРЕН НАСТАП

При обликувањето на предниот дел беше посветено особено внимание на динамиката и висококвалитетните детали. Браниците се елегантно изведени во боја на возилото, додека пак решетката за ладење и решетката за проток на воздух забележително се истакнуваат во црна боја. Трепкачот и светлото за дневно возење се интегрирани во халогенските главни фарови, коишто целно осветлуваат нанапред.

-> Golf Variant
-> Golf Variant Rabbit
-> Golf Alltrack
-> Golf GTD Variant
-> Golf R Variant
-> Golf Variant BlueMotion

PASSAT VARIANT

ДИЗАЈН СО ГОЛЕМИ БАРАЊА

Passat Variant,  којшто секогаш делува широк и моќен зрачи со елеганција и динамика. Тој покажува, како може да се имплементира естетски доследната функционалност. Долгиот, спуштен простор за мотор, кусите надвиснати делови, долгото меѓуосовинско растојание и маркантната странична линија му даваат агилност и незаменлив суверенитет. За својата успешна изведба беше одликуван со наградата iF gold 2015 во дисциплината "Product" - една од најзначајните почести во дизајнерскиот свет.

-> Passat Variant
-> Passat Alltrack