Coupe-Modelle Schönheit in echter Perfektion

СПОРТСКО-ЕЛЕГАНТНИТЕ COUPE ВОЗИЛА НА VOLKSWAGEN ФАСЦИНИРААТ УШТЕ НА ПРВ ПОГЛЕД. СЕЕДНО ОД КОЈА ПЕРСПЕКТИВА: МОДЕРНИТЕ ОБЛИЦИ ВО СТИЛСКИТЕ ВОЗИЛА ЗРАЧАТ ВО ОЧИТЕ НА НАБЉУДУВАЧОТ. ТИЕ, СО СВОЈАТА ЕЛЕГАНТНА ИЗВЕДБА НА ЛИНИИТЕ, ВОСХИТУВАЧКИОТ ЗАДЕН ДЕЛ И ИСТАКНАТИОТ КАРАКТЕР, СЕКОГАШ ИМААТ САМОУВЕРЕН НАСТАП.

SCIROCCO

ДИНАМИЧНИ КРИВИНИ

Јасно дефинирана линија на дизајн, незадржлив порив за движење нанапред - и фасцинантен спортски карактер: во целина, тоа го поседува неодоливо примамливиот Scirocco. Привлечниот изглед и ексклузивните перформанси на дизајнот на ова исклучително спортско Сoupe будат воодушевување. Шоуто може да започне!

-> Scirocco
-> Scirocco R

VOLKSWAGEN CC

СТИЛСКА СУВЕРЕНОСТ

Каде лежи тајната на неговата посебна привлечна сила? Во Volkswagen CC се обединуваат стилската сувереност на лимузината со динамичната елеганција на Coupe. Неговите незаменливи линии водат од покривот со благ пад преку вратите без рамки па сè до прегледните странични прагови на вратите. Елегантната изведба на линиите на задниот дел делува целосно динамично со нагласување на задниот спојлер: суптилен доказ за моќност.

 -> Showroom