Limousinen-Modelle Hohe Ansprüche in Form gebracht

КЛАСИЧНИОТ ДИЗАЈН НИКОГАШ ДОСЕГА НЕ ИЗГЛЕДАЛ ТОЛКУ НОВ КАКО КАЈ ЛИМУЗИНИТЕ НА VOLKSWAGEN. УМЕРЕНИ И ХАРМОНИЧНИ ПРОПОРЦИИ СЕ СРЕЌАВААТ КАЈ ЕЛЕГАНТНО-СПОРТСКАТА ИЗВЕДБА НА ЛИНИИТЕ И КАЈ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ ДЕТАЛИ. АЕРОДИНАМИЧНО ОБЛИКУВАНИТЕ  СИЛУЕТИ И ЈАСНО ОЗНАЧЕНИТЕ ПРЕДНИ ДЕЛОВИ ПРАВАТ ВОЗИЛАТА ДА ДЕЛУВААТ СУВЕРЕНО, ШИРОКО И ЕКСКЛУЗИВНО.

JETTA

ОДДЕЛЕН БАГАЖЕН ПРОСТОР СО МНОГУ ДИНАМИКА

Jetta е лимузина во класичен дизајн на возило со одделен багажен простор со хармонични пропорции. Јасно изразениот преден дел, освежениот заден дел, големите тркала и аеродинамично обликувана силуета: тоа се особините, коишто прават таа да изгледа како спортски така и елегантно. Маркантните долни отвори за воздух и решетката за ладење со хромирани ламели го засилуваат овој впечаток.

-> Showroom

PASSAT

КОГА УСПЕХОТ ДОБИВА ОБЛИК

Дизајнот на Passat ги пресретнува со леснотија највисоките критериуми. Одликуван со наградата iF gold 2015 во категоријата "Product", ја комбинира стилската јасност со моќниот сликовит јазик. Експресивен дизајн, кај кого секоја линија има своја цел и којшто се прелева на границата меѓу средната и високата класа. Лимузината создава хармонија помеѓу практичната употреба и високата доза на елеганција.

-> Showroom