Van-Modelle Flexibel und geräumig

СЕСТРАНИ, МОДЕРНИ И ОБЛИКУВАНИ НА ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН: ТЕРЕНСКИТЕ ВОЗИЛА НА VOLKSWAGEN НУДАТ НЕ САМО МАКСИМАЛЕН КОМФОР НА СИТЕ РЕДОВИ СЕДИШТА  И ФЛЕКСИБИЛНИ ПРОСТОРНИ КОНЦЕПТИ, ТУКУ ЕДНОСТАВНО ИМААТ И ДИЗАЈН ШТО ГО ОДЗЕМА ЗДИВОТ. СЕЕДНО ДАЛИ СТЕ САМИ ИЛИ СО ВАШЕТО ГОЛЕМО СЕМЕЈСТВО - ТУКА ЌЕ ГО НАЈДЕТЕ ВАШИОТ ПРАКТИЧЕН АВТОМОБИЛ ОД СОНИШТАТА.

GOLF SPORTSVAN

ХАРИЗМАТИЧЕН СПОРТСКИ КАРАКТЕР

Моќен и суверен: спортската силуета на теренското возило е издолжена и мазна, со големи врати и динамична странична линија. Спортските контури заедно со осветлените рабови хармонично водат кон задниот дел со дводелни задни светла. Големата употреба на стакло во задниот дел ја нагласува единствената елегантна линија на Golf Sportsvan и создава оптимална прегледност.

-> Golf Sportsvan
-> Golf Sportsvan Rabit

TOURAN

СЕКОЈДНЕВИЕТО МОЖЕ ДА БИДЕ ТОЛКУ УБАВО

Убедлива агилност и функционалност: Тouran нуди видливо многу простор при компактни надворешни димензии. Мултиталентот со самоуверено зрачење располага со големи целосни стаклени површини, моќна силуета и кровна линија којашто благо паѓа наназад и уште повеќе ја истакнува неговата динамика. Но, неговиот безвременски надворешен дизајн служи пред сè за една цел: да Ви се понуди што е можно повеќе простор за сето она што Ви е важно во секојдневието.

-> Showroom

SHARAN

ПОДГОТВЕН ЗА СÈ

Првиот впечаток често е одлучувачки. Добро, што Sharan веднаш го покажува она што се крие во него: динамика, простор и стил. Тој го прикажува својот сестран изглед во модерниот и елегантен јазик на форми. Елегантната изведба на линии, хромираните ламели во решетката за ладење, динамично засечениот простор за мотор и големите предни фарови ја нагласуваат неговата спортска страна. Sharan се докажува во секојдневието, без да изгледа секојдневно.  

Zum Showroom