Уживајте во комфорот со притиснување на копче.

Travel Assist.

Со новиот Passat, помогнатото возење за Вас нема да биде само предвесник на иднината: со технологијата на по желба достапниот систем за помош при возењето "Travel Assist", можете уште денес да уживате во комфорот со само едно притиснување на копче на управувачот. "Travel Assist" овозможува висок степен на комфор при возењето.

  • Особено на автопатот и на добро асфалтираните регионални патишта, "Travel Assist" може да Ви ги одржува коловозната лента и брзината и притоа да го зема предвид растојанието до возилата пред Вас.
  • Во комбинација со менувачот со двојна спојка DSG, релаксирано ќе возите низ застои и низ Stop and go сообраќај.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern, und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Новиот Passat Alltrack.