Убедлив. Не само на прв поглед.

Надворешност.

Предницата на Passat GTE е првокласен дизајн: со нагласени линии, мазна силуета и акцентирана предна решетка, ги пресретнува највисоките стандарди. Карактеристика на Passat GTE се клиповите на сопирачките во сина боја, карактеристичните LED дневни светла во предниот браник, GTE ознаките на предната решетка, станично и позади.

Покрај стандардните тркала " Montpellier ", опционално достапни се 18-инчни "Liverpool" или " Monterey " алуминиумски тркала.

Затвори