Неодоливо привлечна.

Внатрешност.

Седејќи во вашиот нов Passat GTE, можете да почувствувате чувство на слобода: хоризонталните декори на таблата со инструменти и јасните линии го надополнуваат чувството на просторност во внатрешноста. Благодарение на оптимизираната централна конзола со голем простор за складирање, ентериерот се одликува со успешна мешавина на стилска елеганција и функционален ред. Стандардните седишта со сина акцентирана ткаенина, придонесуваат за зголемен комфор при секое патување.

Затвори