Уживајте во удобноста со допир на копче.

Асистент за патување.

Со новиот Passat, опремен со технологијата "Travel Assist", веќе можете да уживате во удобноста со едноставно притискање на копче на управувачот. " Travel Assist " обезбедува удобност при возењето на високо ниво 1,2:

  • Особено на автопат " Travel Assist " ја следи брзината за вас, земајќи ја во предвид оддалеченоста на возилото пред вас.
  • А со автоматскиот DSG менувач со двојна спојка, можете да возите опуштено низ сообраќајниот метеж.

 

1. Во границите на системот.

2. Возачот мора да биде подготвен да ja превземе контролата над возилото во било кој момент.

Затвори