Оптимиран за кратко растојание на сопирање.

Електромеханички засилувач за сопирачки.

Доколку некогаш мора ненадејно да ја намалите брзината, сопирачката на Вашето возило мора ефективно да реагира без задоцнување. Електромеханичкиот засилувач за сопирачки ја подобрува и помошта при возење - со импресивни предности:

  • Автоматското регулирање на растојанието ACC реагира комфорно. Интервенциите во сопирањето може благо да се дозираат со електромеханичкиот засилувач за сопирачки.
  • Заедно со "Front Assist" со препознавање на пешаци може значително да Ви се скрати растојанието на сопирање. 1 Со тоа се намалува опасноста од незгода со пешаци и брзината на судир однапред.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Новиот Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team