Создадете индивидуални светлосни акценти.

Амбиентално осветлување

Внатрешноста на вашиот Mistral се прикажува во најдобро можно светло: опционалното амбиентално осветлување ви дозволува да создадете индивидуален светлосен амбиент во внатрешниот простор. Достапно во две верзии до 10 или 30 бои, можете да создадете соодветна атмосфера за скоро секое расположение - придушено светло или светло кое силно сјае. Многу лесно можете да ги контролирате осветлените украсни лајсни преку дисплејот на вашето радио или навигациски систем.

Затвори