Мобилност – повторно создадена.

Апликации и услуги за автомобилот

Услугите We Service We Deliver и апликациите за користење во возилото како We Park и We Experience на Volkswagen вашиот живот ќе го направат поедноставен.

Со We Deliver на партнерите на услугите, како пералница или достава на пакети, можете да им дадете привремен пристап до вашето возило. Или вашиот Mistral можете да биде исполиран за да сјае онаму каде што сте го паркирале со професионалната услуга за нега на возилото.

Клик за паркирање? Паркирањето никогаш не било полесно: едноставно стартувајте ја апликацијата We Park во Infotainment системот, поставете апликацијата да прикажува соодветни паркиралишта и потоа платете ги вашите такси за паркирање преку апликацијата - без готовина и само со клик.

We Experience ви помага со совети создадени по мерка токму според она што го претпочитате кога пребарувате ресторани и продавници во близина.

Затвори