Лесен начин да го отворите багажниот простор.

Easy Open

Со "Easy Open" може да загарантирате релаксирачко патување пред да тргнете. Кога во багажниот простор на пример сместувате тешки куфери, повеќе нема да мора да ги оставите за да ги побарате клучевите - мало движење со вашето стапало под задниот дел на возилото е сè што е потребно за автоматски да ја отворите електрично регулираната врата од багажниот простор, се затвора со притискање на копче кога ќе се оддалечите од возилото.

Затвори