Бидете во тек со добрата забава.

Навигација

Опционалниот навигациски систем Discover Pro е интегриран во дигиталниот кокпит на дигиталната инструментна табла. Оваа комбинација ви овозможува на дисплејот да ви се прикажат токму оние информации кои ги посакувате. Функцијата за говорно користење исто така придонесува за вашиот личен комфор, дозволувајќи ви интуитивно да ракувате со разни функции. Со Discover Pro исто така добивате подготовка за мобилниот клуч. Тоа ви овозможува да го отворите и стартувате вашиот Mistral користејќи го вашиот паметен телефон*.

Други врвни карактеристики:

·        Дигитален радио прием преку DAB+

·        Осум звучници

·        Динамичен приказ на сообраќајни знаци

·        "Comfort" интерфејс за мобилен телефон

·        Streaming & Internet

·        App-Connect Wireless (Apple CarPlay)

·        Бесплатно користење на We Connect Plus три години

Отповикување кое треба да се следи (мобилниот клуч моментално за жал функционира само со Samsung паметни телефони со GSMA стандард).

 

Затвори