Паркирањето никогаш не било полесно.

Паркирање

Кога маневрирате, системот за контрола на растојание при паркирање ве предупредува звучно и визуелно во врска со препознаените препреки пред и зад возилото.1

А опционалниот систем за помош при паркирање во нуди и многу повеќе.

Затвори