Забавувајте се.

Радио Composition

Забавувајте се додека патувате. Совршено се опремени со радиото Composition, кое се користи екстремно интуитивно.

TFT дисплејот во боја со екран на допир има 16.5 cm (6,5 инчи) и е особено лесен за ракување. Осумте звучници во предниот и задниот дел ви овозможуваат да се забавувате со вашата омилена музика - без разлика дали од FM радиостаница или користејќи MP3 или WMA формат. Исто така има и два USB портови од тип C и Bluetooth врска за мобилни телефони. Сакате вашето радио да се поврзе онлајн? We Connect го овозможува тоа. Со App-Connect*, можете исто така да користите апликации од паметен телефон на екранот на допир. Исто така има можност и за безжична врска со Apple CarPlay.

Затвори