Уживајте во комфор со притискање на копче.

Систем за помош во возење

Со новиот Mistral, помошта во возењето веќе не е само желба: благодарение на технологијата на опционалниот систем за помош во возење. Веќе можете да уживате во комфорот само со притискање на копче на управувачот. Системот за помош во возење гарантира високо ниво на комфор за време на возењето1,2:

·        Особено на автопати и добро развиени неасфалтирани патишта, системот за помош во возењето може да ја задржи вашата лента и исто така да го земе во предвид растојанието од сообраќајот пред вас.

·        Во комбинација со менувачот со двојна спојка DSG, може да останете релаксирани и во сообраќаен метеж и stop-and-go сообраќај.

Затвори