Гледајте ги токму оние информации што сакате да ги видите.

Со новиот опционален Active Info дисплеј, ќе уживате во предностите на инструментна табла со TFT дисплеј во боја со висока резолуција и 26 cm (10,25 инчи). Покрај поголемата густина на пикселите, поинтензивните бои и осветленоста, како и поголемиот контраст, тој нуди можност за избор на различни прикази. Дозволете да Ви се прикажат дополнителни податоци покрај класичните содржини како мерачот на број на вртежи, тахометарот и километражникот на инструментната табла.

Што сакате да гледате може да изберете преку повеќефукцискиот управувач и Infotainment системот: по потреба, може на пр. да повикате детални податоци за возењето, да прикажете навигациски мапи на целиот дисплеј или оптички приказ на Вашите системи за помош на возачот. Може на целата површина да се прикажат и информациите за насловот на во моментот слушаната песна на Вашиот MP3 плеер или за контактот со којшто во моментот телефонирате. Или пак, изберете комбинација од на пр. навигациска мапа и приказ на медиуми.

Преку Infotainment системот, најмногу три приказа може да конфигурирате, меморирате и изберете со притиснување копче преку повеќефункцискиот управувач. Дополнително на располагање Ви стои и класичниот профил. Тука како и вообичаено се прикажува повеќефункцискиот индикатор помеѓу брзината и бројот на вртежи.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Новиот T-Cross.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team