Силен настап со компактен Crossover дизајн.

Поставете нови стандарди со дизајнот на T-Cross: непрекинатата рамена линија од хаубата на моторот до задните светла, полигоналната каросерија и зголеменото растојание од тлото ја сочинуваат прогресивната форма и на ова мажествено теренско возило му даваат динамичен изглед.

Неговиот Offroad карактер дополнително се засилува со вдлабнатините на хаубата на моторот, коишто го прават да изгледа уште помоќен и подолг. Подигнатата положба на седиштата, типична за теренско возило, веднаш Ви дава чувство како да сте над сè. А благодарение на рамните линии на прозорците, за време на возењето имате добра прегледност.

Уживајте во модерниот дизајн и висококвалитетната изработка на Вашиот T-Cross. За свежиот изглед придонесуваат и црните пластични капаци на куќиштата на тркалата и страничните прагови. Истото инаку важи и за изгледот на задниот дел на T-Cross - задниот дел со неговите маркантни рефлектирачки ленти и LED задни светла сигурно ќе остави траен впечаток.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Новиот T-Cross.