Повеќе простор за Вашата флексибилност.

Внатрешниот простор на Вашиот T-Cross може сестрано да се користи и е варијабилно приспособлив: покрај клупата со задни седишта што се поместува и дели, а којашто нуди голем простор за сместување, благодарение на високата позиција на седиштата, внатрешниот простор дава пријатно чувство на слобода. А за почит е и волуменот на багажниот простор од најмногу 455 литри. Ако тоа не Ви е доволно, средишниот потпирач за раце може да го поместувате по висина и должина. Исто толку добро осмислен е и концептот на преградите: тој нуди практични прегради во инструментната табла, како на пр. држачот за пијалаци и преградата за мобилен телефон во средишната конзола, како и преградите во вратите. Место за несесерот за патување и сето она што би сакале да Ви е при рака, нудат џебовите на задните страни на предните потпирачи и големата преграда во средишниот потпирач за раце напред.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein.

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Новиот T-Cross

  1. 1.

    Прикажаните возила се со вклучена дополнителна опрема. Gehe zurück

Новиот T-Cross

  1. 1.

    Прикажаните возила се со вклучена дополнителна опрема. Gehe zurück

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team