Заобиколувајте само ако се исплати.

Опционалниот навигациски систем "Discover Media" за радиото "Composition Media" е опремен со TFT дисплеј во боја со 20,3 cm (8 инчи), инсталирани мапи за Европа, екран на допир со сензори за приближеност и читач за CD за MP3, AAC и WMA со шест звучника. Покрај тоа, системот располага со два отвора за SD-картички, USB-интерфејс (тип A), како и Bluetooth поврзување за мобилни телефони. А со мобилните онлајн услуги Car-Net, и додека патувате ќе останете конектирани.

Ако сакате, можете притоа да слушате и радио.

Со опционалното радио "Composition Media" доаѓаат и шест звучника. Тоа ги содржи сите функции и можности за приклучување на претходно споменатиот модел, како и USB-интерфејс (тип A). Покрај тоа, со него може особено комфорно да се ракува со екран на допир во боја од 20,3 cm (8 инчи).

Сериското радио "Composition Colour" има дисплеј на допир во боја со димензија од 16,5 cm (6,5 инчи) и може да репродуцира музика во MP3 и WMA формат. Тоа прима FM радиостаници и располага со два USB-интерфејса (тип C). Вашиот мобилен телефон може да го приклучите преку Bluetooth. Звукот се пренесува преку шест висококвалитетни звучника.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Новиот T-Cross.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team