Воодушевува вонсериски.

Од основната линија на опрема T-Cross, ќе Ве одушеви практичната задна клупа со седишта, којашто може целосно да се помести нанапред или поделено да се склопи во рамна површина за товарање. Тоа е особено практично ако сакате да транспортирате габаритни и долги предмети. А благодарение на клима-уредот, при Вашите патувања може да уживате во секое годишно време. За соодветна забава по пат, се грижи сериското радио "Composition Colour" со функција за репродукција на MP3 и опционален читач за CD. Но, предност секогаш има Вашата безбедност: системот за набљудување на околината "Front Assist" со City функција за вонредно сопирање може во случај на опасност од судир да помогне да се минимизира тежината на незгодата или во идеален случај, истата да се избегне.* Со системот за помош при одржување на коловозната лента "Lane Assist"  ќе останете во истата коловозна лента* и во сериозен случај, ќе добиете поддршка од интегрираниот систем за итни повици eCall. При незгода, Вашиот T-Cross автоматски воспоставува врска со централата за итни повици на Volkswagen за важните информации да се проследат до службите за спасување.

* Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Новиот T-Cross

  1. 1.

    Прикажаните возила се со вклучена дополнителна опрема. Gehe zurück

Новиот T-Cross

  1. 1.

    Прикажаните возила се со вклучена дополнителна опрема. Gehe zurück

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team