Челично тркало од 16 инчи "Dublin" со целосен капак

Тркало од лесен метал од 16 инчи "Belmont"

Тркало од лесен метал од 16 инчи "Rochester" во црна боја, со сјајна површина

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Chesterfield"

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Bangalore"

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Manila" во црна боја, со сјајна површина

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Manila"*) во Hot портокалова

  *) Ова тркало од лесен метал е достапно само во дизајнерскиот пакет "Energetic портокалово".

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Manila"*) во Bambus Garden зелена

 

*) Ова тркало од лесен метал е достапно само во дизајнерскиот пакет "Bambus Garden зелено".

 

 

Тркало од лесен метал од 17 инчи "Sebring"*) во сива металик, Volkswagen R

  

*) Овие тркала од лесен метал се понуда на Volkswagen R GmbH.

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Köln" во црна боја, со сјајна површина

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Köln"*) во Hot портокалова

 

  *) Ова тркало од лесен метал е достапно само во дизајнерскиот пакет "Energetic портокалово".

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Köln"*) во Bambus Garden

  

*) Ова тркало од лесен метал е достапно само во дизајнерскиот пакет "Bambus Garden зелено".

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Funchal" во Glam сребрена

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Funchal" во Adamantium Dark

Тркало од лесен метал од 18 инчи "Nevada"*) во црна боја, со сјајна површина, Volkswagen

 

 *) Овие тркала од лесен метал се понуда на Volkswagen R GmbH.

Optionale Mehrausstattungen gegen Aufpreis.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Новиот T-Cross.

 
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team