Индивидуален како Вас.

Индивидуален дизајн.

Внатрешноста на дизајнот T-Roc нема да ви го расипе личниот вкус. Одлучете сами за која боја сакате да ја дизајнирате подлогата за цртичка - дизајнскиот панел на таблата со инструменти. Вашата лична омилена боја може да се најде на страничните декори и на панелот на средишната конзола. Исто така, капаците на седиштата во ткаенината "Патеки 4" се во боја според вашата боја. Убавината е тука: Без разлика дали е елегантно потценување или привлечно око - за на крај да одлучите што најмногу ви одговара.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Самоуверен. Од почеток. Новиот T-Roc.