Останете фокусирани со добра забава.

Радио и навигација.

Подготвени сте за концерт по Ваша желба? Во програмата има две радија и навигациски систем, сите првокласно опремени.

Сериското радио "Composition Colour" има дисплеј во боја чувствителен на допир со големина од 16,5 cm (6,5 инчи), со кој може да се репродуцира и музика во MP3 и WMA формат. Тоа чита SD-картички, прима FM радиостаници и содржи шест звучници. Дополнително како проширување на радиото се предвидени интерфејс за Bluetooth и интерфејс за USB (тип C).

Опциопналното радио "Composition Media" (сериски кај Sport) ги содржи сите функции и можности за приклучоци на претходниот модел, како читач за CD, интерфејс за USB (тип A) и Bluetooth поврзување за мобилни телефони. Покрај тоа, со екранот на допир во боја со големина од 20,3 cm (8 инчи) тоа е особено комфорно за ракување.

Исто така и опционалниот навигациски систем "Discover Media" е опремен со екран на допир во боја со големина од 20,3 cm (8 инчи). Освен тоа радувајте се на шест звучници, FM радиоприем, читач за CD, репродуцирање на музиката исто така и во MP3, AAC и WMA формат, отвор за SD-картички, интерфејс за USB (тип А) како и интерфејс за мобилен телефон преку Bluetooth.

Сите наведени уреди покрај тоа се опремени со Diversity антена, која придонесува за добар прием дури и во тешки услови. Покрај тоа, од "Composition Media" опципнално е можно да се користат предностите на дигиталниот радиоприем DAB+.

Затвори
Мени
Затвори мени

Самоуверен. Од почеток. Новиот T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team