Нема да се занишате.

Електромеханичко активно стабилизирање на нишање

Електромеханичкото стабилизирање на нишање¹ го намалува нишањето на кривини, како и движењето на возилото со еднострани стимули од коловозот (копирање на нишање). Затоа што не работи хидраулично - како досегашните активни стабилизатори - туку електромеханички, системот реагира поделикатно и е активен и при ниска брзина. Нова извршна вредност за стабилизаторите се пресметува 400 пати во секунда. Со тоа може значајно да се зголемат комфорот за време на возењето, прецизноста во управувањето, агилноста и стабилноста, како и тракцијата на нерамен терен. Со други зборови: Системот Ви носи огромно задоволство за време на возењето.

Nur in Verbindung mit Luftfederung und Allradlenkung bestellbar.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Start Video

Достапен во салоните на Volkswagen. Новиот Touareg.

 
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team